Bli med på julekino: Snekker Andersen og julenissen

Velferdsklubben har reservert kinosalen i Stord Kulturhus og Bømlo Kulturhus for visning av «Snekker Andersen og Julenissen: Den vesle bygda som glømte at det var jul».

Visning Bømlo Kulturhus:

Søndag 24.11.19 kl 15:00

Påmeldingsfrist er 20. november

 Visning Stord Kulturhus:

Lørdag 07.12.19 kl 12:00

Påmeldingsfrist er 3. desember

Velferdsklubben byr på juice og popcorn til de små.

Det er ingen egenandel, og hver ansatt kan reservere opp til 4 billetter. Påmelding i Compass.

Klikk på prikkene for å gå direkte til hyttene.

 • RSS Nyheter – Haugaland Golf

  • Senior Scramble 20.11.19 20. november 2019
   I dag var vi 28 stk som stilte til start i nydeligt vintervær, vindstille og tempratur rundt 0.  Knallhard banne førte til visse utfordringerm, men veldig gode resultater. Gavin orinterte om de nye HC reglene som trer i kraft neste år, for vår del fra mars 2020. Kaffi og kaker som vanlig der drøsen gjekk. […]
  • Senior Scramble 13.11.19 13. november 2019
   I dag var vi 22 som stilte til start. Litt usikre meldinger, men været ble veldig bra. Spilte på matteutslag og vintergreener. Veldig fine vintergreener i år. Utrolige resultater, der 5 av 6 endte med samme netto score. Kaffi og kaker som vanlig i godt og varmt klubbhus. Det ble orintert om at det er […]
  • Senior Scramble 06.11.19 6. november 2019
   I dag var det 19 som stilte til start. Opphaldsvær, men ein iskald austavind. Nedbøren kom heldigvis ikkje før me var ferdige. God bane og jevne resultater i toppen. Godt å komma inn i  godt og varmt klubbhus. Kaffi og kaker som vanlig. 1. plass: Vidar Vikebø, Jon A. Steinsnes, Bjørnar Furumo og Magne Kambe. […]
  • Senior Scramble 30.10.19 30. oktober 2019
   I dag var det 24 som stilte til start. Vi måtte bytte fra front til back pga frost. Det hadde imidlertid ikke vær nødvendig i dag. Vi spilte fra gressutslag til sommer greener. Tross noe regn, var banen god. Ugjevne resultater, men i toppen ble resultatet godt som vanlig. Neste uke blir det back. Kaffi […]
  • Senior Scramble 23.10.19 23. oktober 2019
   I dag var 28 stk som stilte til start. Veldig kjekt når så mange blir med. Håper at de  fleste kommer igjen også neste gang.  Noen få korte byger uten at det sjenerte noe særlig. Litt vind helt på slutten. Banen er i god stand, men noen få plasser var det litt vått. Jevne resultater […]

 • RSS Nyheter – Golfbox