Oppgradering Hovden

Vi i hyttekomiteen har hatt stor dugnad på Hovden hyttene i høst
Skiftet ut alle sittegruppene(vinkel og treseter sofa) sofabord, tepper, lamper,puter, panne, diverse glas/ fat, nye gardiner og masse ved
Nye komfyrer i begge og ny oppvaskmaskin i B.

Begge hyttene ble vasket ned og rengjort

Ny sittegruppe stue
Ny sittegruppe i fjernsyn krok
Nye gardiner

Klikk på prikkene for å gå direkte til hyttene.

 • RSS Nyheter – Haugaland Golf

  • Senior Scramble 24.02.21 27. februar 2021
   Så var snø og is borte, og vi kunne komme i gang med turnering igjen. Kanskje dårlige værmeldinger var årsaken til at vi denne gangen bare var 14. Fine resultater på en god  bane. Skikkelig koselig å komme sammen igjen, selv om vi ikke kunne ha kaffekos inne. 1. plass: Trevor Bulmer, Nils A. Nesse […]
  • ÅRSMØTEPAPIR 11. februar 2021
   Årsmøte 2021 avholdes tirsdag 23. februar 2021 kl 18.00 digitalt på Teams (digitalt) Frist for å melde seg på møtet er mandag 22. februar kl 18.00. Påmelding sendes til birkeland.kristian@gmail.com Vedlagt finne du nødvendige papirer. De er også tilgjengelig i papirformat i proshoppen. Innkalling og saksutredning til årsmøte 2021 Årsmelding og regnskap 2021 med rapport […]
  • Innkalling til årsmøte 2021 22. januar 2021
   Vedlagt link til årsmøte innkallingen. Innkalling til årsmøte 2021 Innlegget Innkalling til årsmøte 2021 dukket først opp på Haugaland Golfklubb.
  • Senior Scramble 06.01.21 6. januar 2021
   I kaldt, men strålende vintervær var det 26  godt kledde personer som stilte til turnering. Hardfrossen bane skapte store utfordringer da ballene hoppet i alle retninger. Sikkert gunstig for salg av baller etterpå. På grunn av endrede covid regler og for å forhindre at mange ble samlet, måtte vi  denne gangen legge helt om og […]
  • Senior Scramble 16.12.2020 16. desember 2020
   Mildtvær med noen få lette byger, var det vi hadde denne gangen. Gode resultater på tross av våt bane. Etter turneringen var det avslutning til jul med gløgg, julegrøt og kaffi med tilbehør. Det ble delt ut noen premier for flest deltakelser og flest 1. plasser gjennom året. Koselig samling i klubbhuset, veldig kjekt å […]

 • RSS Nyheter – Golfbox