Oppgradering Hovden

Vi i hyttekomiteen har hatt stor dugnad på Hovden hyttene i høst
Skiftet ut alle sittegruppene(vinkel og treseter sofa) sofabord, tepper, lamper,puter, panne, diverse glas/ fat, nye gardiner og masse ved
Nye komfyrer i begge og ny oppvaskmaskin i B.

Begge hyttene ble vasket ned og rengjort

Ny sittegruppe stue
Ny sittegruppe i fjernsyn krok
Nye gardiner

Klikk på prikkene for å gå direkte til hyttene.

 • RSS Nyheter – Haugaland Golf

  • Senior Scramble 12.01.2022 12. januar 2022
   Med svert dårlige værmeldinger for noen dager siden, bedret det seg heldigvis og 20 stilte til turnering Våt bane og noe vind, men sommer greener. Ganske bra spilleforhold årstiden tatt i betraktning. plass: John A. Steensnæs, Tor Hagland, Oddmund Svartveit og Karin Ekrene. 37 slag 23 nto. plass: Odd Bjelland Per Kongshavn, Vidar Vikebø og […]
  • ÅRSMØTE 12. januar 2022
   ÅRSMØTE HAUGALAND GOLFKLUBB 2022 Årsmøtet i Haugaland Golfklubb blir avvikla torsdag 24. februar 2022 kl 18:00. Tida vil visa om møtet kan avviklast ved frammøte eller om det må gjennomførast digitalt. Dette kjem me tilbake til. Årsmøtepapirer vil bli lagt ut på klubben si heimeside. Forslag frå medlemene som skal handsamast på årsmøtet, må vera […]
  • Senior Scramble 05.01.2022 7. januar 2022
   Selv med iskald nordavind og delvis glatt bane stilte hele 28 golfere til turnering. Vi spilte med vintergreener denne gangen, og det ble flere gode resultater. Med intervallstart blir det lite sosialt, men vi unngår at det blir mange samlet både før og etter turneringen.   plass:   Aksel Brekke, Nils A. Nesse, Magne Kambe og […]
  • Senior Scramble 15.12.21 15. desember 2021
   Med avlyst grøtfest, var det likevel en liten del av «den harde kjerne» som stilte til turnering. Masse regn i natt hindret ikke at det ble fine resultater. Alle fikk pallplass denne gangen.. 1. plass: Per Kongshavn, Kristian Birkeland og Svein E. Birkeland 36 slag 22 nto HC 27,60. 2. plass: Trevor Bulmer, Øyvind Matre, […]
  • Senior Scramble 24.11.21 24. november 2021
   Etter masse regn, var det en søkkvåt bane denne gangen. Likevel var vi 21 golfere som stilte til turnering. Bare treer fligther, og den våte banen viste godt igjen på resultatene. Heldigvis ble vi ferdige før dett verste regnet kom. Kaffikos på terassen også denne gangen. 1. plass: Trevor Bulmer, Vidar Bauge og Karin Ekrene. […]

 • RSS Nyheter – Golfbox