Oppgradering Hovden

Vi i hyttekomiteen har hatt stor dugnad på Hovden hyttene i høst
Skiftet ut alle sittegruppene(vinkel og treseter sofa) sofabord, tepper, lamper,puter, panne, diverse glas/ fat
Nye komfyrer i begge og ny oppvaskmaskin i B, nå står utskifting av gardiner for tur
Begge hyttene ble vasket ned og rengjort

Ny sittegruppe stue
Ny sittegruppe i fjernsyn krok

Klikk på prikkene for å gå direkte til hyttene.

 • RSS Nyheter – Haugaland Golf

  • Senior Scramble 18.11.20 18. november 2020
   I et skikkeligt møkkavær stilte 20 til turnering. Skal mye til for å stoppe den gjengen. Søkkvåt bane etter alt regnet i det siste, med overvann flere steder. Likevel fikk vi gode resultater. Vi planlegger å ha JULEGRØT den 16. desember, men må ta forbehold om at ikke smittesituasjonen og korona-reglene endrer seg. Mer orintering […]
  • Senior Scramble 11.11.2020 11. november 2020
   Med godt spille vær og fin bane, var det ein bra liten gjeng som stilte til turnering. Det er godt for oss pensjonister å komme oss ut. Jevne resultater der HC måtte skille. 1. plass. Vidar Vikebø, Trevor Bulmer, Bernhard Clausen og Sigmund Tveit. 37 slag 23 nto HC 27,3. 2. plass: Torbjørn Johannessen, Gerard […]
  • Senior Scramble 04.10.20 4. november 2020
   På tross av usikre værmeldinger, stilte 25 stk. til turnering. Været ble ganske bra. Våt bane, men greenene er helt strøkne selv nå i november. I dag skulle vi prøve med elektronisk registrering av slag. Litt start problemer, men regner med at det skal gå fint neste gang. 1. plass: Kristian Birkeland, Vidar Vikebø, Svein […]
  • Senior Scramble 28.10.20 28. oktober 2020
   I et skikkelig møkkavær med regn, haggel og kraftig vind, stilte hele 21 til turnering. Med så dårlige værmelding, er det  imponerende at det ble turnering. Flere gode resultater, noen litt  etter, men alle fullførte. Godt å komme i hus etter målgang. 1. plass: Torbjørn Johannessen, Vidar Vikebø, Oddmund Svartveit og Jon Nordal.  37 slag […]
  • Senior Scramble 21.10.20 21. oktober 2020
   Hele 24  stite til turnering i dag. Med så dårligt vær som  i går og usikre meldinger for dagen, er dette imponerende. Vi var heldige, og fikk ikke regn. Banen er utrolig bra etter så kraftig nedbør. Denne gangen var det stor spredning på resultatene, fra veldig godt til litt under pari. 1. plass: Trevor […]

 • RSS Nyheter – Golfbox