Spania

Leilighet til leie i Spania

Velferdsklubben har avtale om en leilighet i Spania, La Zenia (sør for Torrevieja). Nærmeste flyplasser er Alicante eller Murcia, ca 1 time med bil. Leiligheten er på ca 130 kvadratmeter, nyrenovert, stor hage, eget basseng og 50 m fra stranden ( Playa de la Zenia Beach). Eiendommen består av to leiligheter og vi disponerer den som er på bakkeplan. Leiligheten i andre etasje disponeres av eier (norsk) til eget bruk eller utleie, men bruker/leietaker i 2 etasje disponere ikke hage/uteområde ved basseng. Bruker/leietaker av 2 etasje disponerer uteområde tilknyttet front ved inngang/garasje/biloppstilling.

Innhold: Gang, stue med åpen kjøkkenløsning, 4 soverom (8 sengeplasser+1 ekstraseng), 2 bad, vaskerom, store terrasser/uteområde og eget basseng.

Merk!!  Leiligheten ligger helt ved stranden/middelhavet. Sand, salt, høy luftfuktighet og insekter er en naturlig del av miljøet i regionen. Været kan vi ikke gjøre noe med, men rengjøring og hyppig kast av alt avfall når man er der (containere rett opp i gaten) vil hjelpe på!

Leie: Leiligheten leies ut ved trekking i Cabinweb. Ledige uker vil ligge åpne etter trekking, og kan «shoppes».

Pris pr uke er NOK 5.000,- inkl utvask (obligatorisk).

Leieperiode: Lørdag til lørdag (innsjekk kl 16:00, utsjekk kl 10:00)
Flyplass: Alicante (ACL)eller Murcia-Corvera (RMU)
Adresse til leiligheten: Calle San Antonio Zen, 22, 03189, Orihuela, Alicante, Spain  lenke