Tilgang til enhetene

Hva er prosedyren for å få tildelt hyttene?

For å få tilgang til utleieverktøyet CabinWeb, må du være medlem i Velferdsklubben og være registrert som bruker i systemet. Når du er registret får du tilgang til CabinWeb ved å følge denne linken:

https://app.cabinweb.no/no/login/company/wartsila

Trekningsregler:
For vinter- og påskeferie er trekningen 6. desember, med søknadsfrist 4. desember For normale helge- og uketrekninger er trekningen seks uker før start av leieperiode. Karanteneregler for vinter- og påskeferie er fem år, for weekend og uker 45 dager.

Utlevering av nøkkel

Utlevering og tilbakelevering av nøkler infomeres det om i tildelingsbrevet.  Mistet nøkkel må erstattes og den ansatte blir trukket av lønn for kostnaden. Rapportskjema skal leveres tilbake sammen med nøkler.

Overtakelse

Tidspunkt for innsjekk og utsjekk informeres det om i tildelingsbrevet.

Hva en selv må ta med

Sengetøy (dynetrekk, laken og putevar), toalett- og kjøkkenhåndklær, kluter, toalettpapir, oppvask- og rengjøringssåpe må medbringes.

Internett

Enhetene er utstyrt med internett, men Velferdsklubben kan ikke garantere hastighet/TV på noen av enhetene. For oppkobling se i informasjonsmappene som ligger i hver enhet.

Leiekostnad

Leiekostnaden er fastsatt av styret i Velferdsklubben. Leilighetene kan leies for en weekend, en uke eller enkelte dager. Leiekostnaden er satt til kr 450,- pr natt for enhetene på fjellet og 5.000,- pr uke for leiligheten i Spania. Beløpet blir trukket ifm lønnsutbetaling påfølgende måned.

Avbestilling

Evt. avbestilling må skje senest to uker før leieperiodens start  for normal utleie i helg/uke. For vinter-, påske- og sommerferie må avbestillingen gjøres senest fire uker før start av leieperiode, ved avbestilling senere enn dette blir leien belastet – med mindre noen andre benytter enheten.

Hvem skal kontaktes om en lurer på noe?

Ingvar Forland, leder i Hyttekomiteen.